More space for everyone

Schrijf je in en blijf op de hoogte

* verplichte velden
Ook weleens behoefte aan meer ruimte? Om je creativiteit kwijt te kunnen? Inspiratie op te doen? Mogelijkheden voor nieuwe lichtinval te creëren? Innovatieve constructies te bedenken? Ontdek wat meer ruimte voor jou kan betekenen. Schrijf je in en ontdek – als allereerste – de mogelijkheden voor more space in huizen of kantoren. Want meer plek is lang niet gek!
Back

Over Kingspan Insulation

Kingspan Insulation – onderdeel van de Kingspan Group – is de thought leader én marktleider op het gebied van isolatie. Wij voorzien klanten in de bouwsector van (advies over) hoogwaardige hardschuim isolatie. We geloven in innovatie, duurzaamheid, veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie. Zo bouwen we de huizen en kantoorgebouwen van de toekomst.

Kingspan Insulation biedt een zeer breed assortiment aan hoogwaardig, innovatief isolatiemateriaal – waaronder OPTIM-R-, Kooltherm-, Therma-, iSoEasy-, W’all-in-One-, Selthaan en Tarec-producten – gekenmerkt door een hoge isolatiewaarde en minimale isolatiedikte. Ook bieden we uitgebreid advies aan klanten én partners. Van logistieke en technische ondersteuning tot onderzoek, klantbezoek en het meedenken over de juiste calculaties en toepassingen: Kingspan Insulation staat klaar, altijd en voor iedereen.

Op zoek naar gratis en vrijblijvend advies over isolatieoplossingen? Onze technische service staat voor je klaar via 0800-2525252 of info@kingspaninsulation.nl.

Kijk voor meer informatie over Kingspan Insulation op www.kingspaninsulation.nl.