More space for everyone

Schrijf je in en blijf op de hoogte

* verplichte velden
Ook weleens behoefte aan meer ruimte? Om je creativiteit kwijt te kunnen? Inspiratie op te doen? Mogelijkheden voor nieuwe lichtinval te creëren? Innovatieve constructies te bedenken? Ontdek wat meer ruimte voor jou kan betekenen. Schrijf je in en ontdek – als allereerste – de mogelijkheden voor more space in huizen of kantoren. Want meer plek is lang niet gek!
Back

Optimaal na-isoleren met behoud van maximale leefruimte

Met Kingspan Kooltherm K118 Binnenisolatie Element.

Beschermde gevels? Geen spouwmuren in de buitenmuren? Renoveer dan met het Kingspan Kooltherm K118 Binnenisolatie Element. Een resol hardschuim isolatieplaat die ruimtebesparend werkt dankzij zijn minimale dikte – het resultaat van een unieke hoge isolatiewaarde (λ 0,018 W/mK) en afwerking in één. De kant-en-klare, lichte oplossing is bovendien eenvoudig te monteren. 

Het Kooltherm K118 Binnenisolatie Element is perfect voor woningen met een monumentale status, waarvan dus ook de gevel beschermd is. Isoleren aan de buitenzijde is dan niet mogelijk. Hetzelfde geldt voor woningen waarvan de buitenmuren geen spouwmuren bevatten. Isoleren aan de binnenzijde is dan de enige mogelijkheid. Bij traditioneel isoleren betekent dit dat er ruimte ingeleverd moet worden, maar niet met het Kooltherm K118 Binnenisolatie Element. De resol hardschuim isolatieplaat – bestaande uit een gipskartonplaat, een dampscherm en een isolatielaag – biedt maximale isolatie bij een minimale dikte. De achterzijde is voorzien van reflecterende folie, die – mits toegepast in combinatie met een luchtspouw – zorgt voor een nog betere isolatiewaarde. Naast meer ruimte biedt het slanke karakter nog een ander voordeel: meer daglicht ten opzichte van traditionele methodes.

De voordelen

  • Lambdawaarde van λ 0,018 W/m∙K
  • Voorzien van blanke geperforeerde aluminiumfolie voor reflectie, voor extra hoge isolatiewaarde
  • Geen koudeval, voor meer comfort
  • Draagt bij aan een gezond binnenklimaat
  • Licht van gewicht, eenvoudig en snel te verwerken
  • Vezelvrije kern
  • Dé oplossing voor transformatieprojecten

Documentatie
Bekijk de productspecificaties van het Kooltherm K118 Binnenisolatie Element

Meer informatie
Vragen over het Kooltherm K118 Binnenisolatie Element? Neem contact op met Kooltherm Sales via 0800 – 54 64 777.