More space for everyone

Schrijf je in en blijf op de hoogte

* verplichte velden
Ook weleens behoefte aan meer ruimte? Om je creativiteit kwijt te kunnen? Inspiratie op te doen? Mogelijkheden voor nieuwe lichtinval te creëren? Innovatieve constructies te bedenken? Ontdek wat meer ruimte voor jou kan betekenen. Schrijf je in en ontdek – als allereerste – de mogelijkheden voor more space in huizen of kantoren. Want meer plek is lang niet gek!
Back

Kooltherm K115 

Kingspan Insulation introduceert zijn nieuwste vliesgevelplaat. De Kooltherm K115 Vliesgevelplaat is een hoogwaardige isolatieoplossing met een zeer lage lambdawaarde van 0,018 W/m⋅K. Dit maakt het de dunst gangbare isolatieoplossing in de markt. Naast een optimale isolatiewaarde bij minimale dikte biedt de Kooltherm K115 Vliesgevelplaat diverse andere voordelen, waaronder een uitstekende brandklasse en eenvoudige verwerking. 

De voordelen van een lage lambdawaarde

Dankzij de lambdawaarde van 0,018 W/m⋅K is de nieuwe Kooltherm K115 Vliesgevelplaat met stip de best isolerende en daarmee de slankste hardschuim isolatieplaat in de markt. Hierdoor zijn slankere gevels te realiseren dan met traditionele materialen. Dit biedt de bouwkolom diverse voordelen. Zo valt bij een slanke gevel meer daglicht binnen in gebouwen, wat een positieve invloed heeft op de gezondheid en productiviteit van mensen. Ook betekent een slankere constructie dat men meer ruimte en een comfortabeler binnenklimaat kan creëren. Tot slot bieden slankere constructies architecten meer ontwerpvrijheid.

Brandveilig en milieuvriendelijk

De Kooltherm K115 Vliesgevelplaat beschikt over een uitstekende brandklasse. En dankzij de vezelvrije kern leidt gebruik van de Kooltherm K115 Vliesgevelplaat – in tegenstelling tot sommige andere isolatiematerialen – bij aanraking niet of nauwelijks tot jeuk of andere vormen van huidirritatie.

Arjan van Gils, Business Development Director Nederland bij Kingspan Insulation: “Wij geloven in innovatie en vernieuwing. We willen de bouwkolom voorzien van het beste product. Vandaar dat we hard hebben gewerkt om het isolatiemateriaal met de allerlaagste lambdawaarde op de markt te kunnen brengen. De Kooltherm K115 Vliesgevelplaat is een verbeterde versie van onze Kooltherm K15 en isoleert zo’n tien procent beter dan zijn voorganger – een flinke vooruitgang binnen de isolatiemarkt.”